Известие

Collapse
No announcement yet.

Diagnostic Software - AlfaDiag - FiatECUscan

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

издирвам тази версия alfadiag 3.2.1.0, че 3.3 ще ми скъса нервите... помощ?

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Nyte Покажи съобщение
      Колеги, при вас сработва ли тоя loader? При мен изписва следното съобщение за грешка, когато се опитам да го стартирам:

Пробвах, както под Windows XP, така и под Windows 7. И на двете машини ми показва това.
      И на мене ми излиза това съобщение...
      Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщение
        И на мене ми излиза това съобщение...
        Ами имаш неинсталиран елемент на Windows. Трябва да го качиш този елемент. Това става или с ъпдейтите, но сигурно не си легитимен пред чичко Гейтс, та ще трябва да се обърнеш към компютърен специалист, ако не можеш сам.
        Забравих - трябва да имаш поне Professional версия, Home и Premium не вършат работа с техните ограничения в тях
        Last edited by Venko36; d.m.y г., 10:02. Основание: допълнение

Comment

Windwos 7 Ultimate ми е и изписва че е активиран има и код за него
          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Windwos 7 Ultimate ми е и изписва че е активиран има и код за него
            Ами качи ъпдейтите тогава. Ама ако ти е кракнат???

Comment

Първоначално публикувано от Venko36 Покажи съобщение
              Ами качи ъпдейтите тогава. Ама ако ти е кракнат???
              Ами качени са всички ъпдейти

Comment

Ами качени са всички ъпдейти
                Аз съм с оригинална 7 pro 64 битова, нямам проблеми
                С виста също нямах
                Качил ли си netframework?

Comment

Първоначално публикувано от Venko36 Покажи съобщение
                  Аз съм с оригинална 7 pro 64 битова, нямам проблеми
                  С виста също нямах
                  Качил ли си netframework?
                  Гледам сега в ъпдейтите имам 3.5.1 версията

Comment

Аз използвам ФиатЕку Скан и съм доволен. Използвам го по простата причина че още при инсталирането на alfadiag имаше някакъв проблем и не поиска да сработи.
                    Та по този повод искам да попитам има ли разлики в двете програми, достъп до нещо или при показване на релни данни?
                    Alfa Romeo 166 2,4 JTD

Comment

Разлики има и то много.
                      Като данни би следвало да показват едно и също.
                      В последните версии на ФЕС има възможност да се четат данни с по висока скорост от стандартната, която не работи на всички еку-та - просто трябва да се пробва.
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

а чете ли се климатроника с тези софтове
                        @deksi@alfa 156 1,8 twin spark s obiknovenna gazova

Comment

Първоначално публикувано от dekst Покажи съобщение
                          а чете ли се климатроника с тези софтове
                          Не
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Някой изпитвал ли е затруднение да се свърже с Airbag и ABS с FiatECUscan-a?
                            С двигателя се свързва без проблем, но като щракна на Airbag, едно че излизат пет различни версии, а аз не знам коя е моята, друго че не желае да се свърже с нито една.
                            За ABS-а предполагам, че ще е първата, защото нямам тракшън контрол или VDC, но пак не иска да зацепи.
                            Attached Files
                            166 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от SoHm Покажи съобщение
                              Някой изпитвал ли е затруднение да се свърже с Airbag и ABS с FiatECUscan-a?
                              С двигателя се свързва без проблем, но като щракна на Airbag, едно че излизат пет различни версии, а аз не знам коя е моята, друго че не желае да се свърже с нито една.
                              За ABS-а предполагам, че ще е първата, защото нямам тракшън контрол или VDC, но пак не иска да зацепи.
                              Ако кабела ти е VAG-COM, трябва да се модифицира. От сайта на FiatECUScan:

NOTE: You have to solder a short wire between pins 1-7-9 of your interface's OBD connector in order to connect to ABS and Power steering ECUs. Also, you need to have a connection on pin 3 of the OBD connector in order to connect to airbags.
                              Или тук, или във фиат форума pr_00f-а беше описал нагледно процедурата.
                              Subaru Legacy 3.0R
                              Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                              sigpic

Comment

Благодаря за разяснението, намерих темата на pr_00f в Lancia форума и сега остава да запрятам ръкави да го направя и аз практично или ще измисля нещо джъмпероподобно, колкото да си изтрия грешката.
                                166 2.4 JTD

Comment

Working...
                                X